Η Ομάδα μας

Η ομάδα των επαγγελματιών μας με άξονα την εμπιστοσύνη, τον επαγγελματισμό και τη δέσμευση να παραδίδουν αποτελέσματα αντάξια των προσδοκιών και των απαιτήσεων, παρέχει σε κάθε πελάτη μοναδική αντιμετώπιση σύμφωνα με τις ανάγκες του, προσφέροντας του ένα πακέτο υπηρεσιών με τη λογική του one stop shop.

 

Νικόλαος Καβουκας

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο εμπνευστής και βασικός μέτοχος της εταιρείας διαθέτει πολυετή εμπειρία στο τομέα της Ναυτιλίας, του εμπορίου (παραγωγή και εμπορία αγροτικών προϊόντων) και στην εκμετάλλευση ακινήτων (αγορά/ ανακατασκευή ή ανακαίνιση οικιστικών/επαγγελματικών ακίνητων προς μίσθωση). Όραμά του είναι να αξιοποιήσει το μείγμα των επαγγελματικών του εμπειριών και να προσφέρει μία μοναδική υπηρεσία στο τομέα των ακινήτων.

Θεόδωρος Μυρογιάννης

Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Με πολυετή εμπειρία σε θέματα κτιριακών έργων και ειδικά αρχιτεκτονικά έργα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, έχει συμμετάσχει σε μελέτες και επιβλέψεις εξειδικευμένων έργων κτιριακών εγακταστάσεων, αναπλάσεων κοινόχρηστων χώρων και σε μία ευρεία γκάμα αρχιτεκτονικών κτιριακών έργων όπως κατοικίες, κτίρια γραφείων, τουριστικές εγκαταστάσεις, έργα εσωτερικής διακόσμησης μεγάλης κλίμακας καθώς και ειδικών μελετών αναπλάσεων δημόσιων χώρων.

Γιώργος Γκιώνης

Πολιτικός Μηχανικός

Έχοντας 20 χρόνια εμπειρίας και σημαντική γνώση της κατασκευαστικής βιομηχανίας, ειδικεύεται σε υψηλά πρότυπα κατοικιών και βιομηχανικών κτιρίων. Διαθέτει άριστες οργανωτικές δεξιότητες διαχείρισης, σχεδιασμού και τήρησης χρονοδιαγράματος. Είναι ικανός στο να χτίζει ισχυρές επιχειρηματικές σχέσεις με τον πελάτη και τους συνεργάτες του, από τη χάραξη στρατηγικής μέχρι την εκτέλεση και ολοκήρωση του έργου.

Ιωάννης Καλλες

Δικηγόρος

Με σπουδές νομικής στη Γαλλία, ασκεί δικαστηριακή και συμβουλευτική δικηγορία από το 2001 με κύριο πεδίο ενασχόλησης ο ίδιος στο αστικό και στο εμπορικό δίκαιο δικηγορώντας σήμερα ως επικεφαλής ενός οργανωμένου γραφείου με εξειδικευμένους συνεργάτες σε επιμέρους τομείς του δικαίου, όπως διοικητικό, φορολογικό, εργατικό, ασφαλιστικό, ενέργειας κοκ.